Vi maler og tapetsere dit hus fra top til tå

Vi tilbyder

Malerpigerne Dollard tilbyder et bredt spektrum af maler- og tapetseringstjenester, primært på Fyn, men tager også større opgaver i resten af Danmark. Vi har mange års erfaring indenfor indvendig maling, udvendig maling, tapetsering, fototapet, amerikansk tapet - og meget mere.

Indvendig og udvendig maling

Vi kan hjælpe med at forvandle ethvert rum i dit hjem med vores ekspertise i farvevalg, malingsteknikker og nøjagtig udførelse. Uanset om det drejer sig om vægge, lofter, træværk eller andre overflader, kan vi levere et professionelt og holdbart resultat.

Ønsker du at forbedre dit hjem udefra, kan vi hjælpe med at beskytte og forvandle din bolig. Vi arbejder med forskellige typer overflader og materialer, og bruger den bedste maling og teknikker der sikrer et flot og langvarigt resultat.

Tapetseringstjenester

Vi tilbyder også omfattende tapetseringstjenester, herunder opsætning af special tapet som fototapet og amerikansk tapet. Vi arbejder med forskellige typer tapeter, mønstre og teknikker for at skabe et unikt og stilfuldt udseende til dit hjem eller din virksomhed.

Relaterede opgaver

Udover vores kernekompetencer inden for indvendig maling, udvendig maling, tapetsering og amerikansk tapet, kan vi også hjælpe med relaterede opgaver som spartling, reparation af vægge og lofter, samt rådgivning om farvevalg og design.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med dine maler- og tapetseringsprojekter. Vores professionelle team står klar til at levere kvalitetsarbejde og godt håndværk til dig og dit projekt.

Få malet dit hus indvendigt - Vi udfører en bred vifte af opgaver hos private og virksomheder

Indvendig maling

Få malet dit hus indvendigt af Malerpigerne Dollard. Vi tilbyder maling af vægge, lofter, døre og vinduer. Vi har også stor erfaring med bl.a. forbehandling af vægge og lofter, spartling, opsætning af filt, ludbehandling, og meget andet.

Læs mere
Maling af facader og træværk - Vi har fokus på godt håndværk og kvalitet

Udvendig maling

Har din facade brug for en kærlig hånd, har vi den erfaring og ekspertise der skal til for at få din bolig til at skinne som ny. Beskyt dit træværk fra vejr og vind med den rette behandling. Vi er klar med vejledning til private og virksomheder.

Læs mere
Professionel og omhyggelig tapetsering for private og virksomheder

Tapetsering

Tilføj et unikt look til ethvert rum med tapet i alverdens designs og mønstre. Hos os får du professionel rådgivning og omhyggelig og præcis opsætning af enhver type tapet så samlingerne bliver usynlige - også ved vanskelige vinkler.

Læs mere

Med os er du sikret et resultat af høj kvalitet, udført af grundige malere

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan så kontakt os og lad os snakke om dit malerprojekt. Få fuldført dit projekt af to piger med over 40 års erfaring indenfor malerfaget. Vi går op i godt håndværk, kvalitet og at levere til tiden.

Hvad kan vi gøre for dig?